KAIKKI PALVELUT

Aviomieskoulun palvelut ovat ikkuna sosiaalisen vuorovaikutuksen merkitykseen psyykkiselle hyvinvoinnille. Tietoisuus- ja läsnäoloajattelun vaikutuksista esimerkiksi stressin hallinnassa on paljon tutkimustietoa ja tämän tyyppinen ajattelu onkin hienosti vakiinnuttanut asemansa erityisesti työhyvinvoinnin kehittämisessä. Samanlainen tiedostava ajattelu on myös parisuhteen ja perheen toimivuudelle sekä oman arjen hyvinvoinnillemme keskeistä. Aviomieskoulun palveluissa keskitytään tietoiseen ja hyväksyvään yhdessäoloon. Toimiva parisuhde tai vanhemmuus ei ole kilpailua ajasta tai huomiosta. Parisuhde on yhdessä jaettu mielensisäinen ja konkreettinen tila, jossa molemmat osapuolet toteuttavat itseään ja voivat hyvin. Olipa parisuhde tai perhe sitten jo olemassa oleva suhde tai kaukainen haave mielessäsi, tietoisen ja hyväksyvän yhdessäolon harjoittelu edistää sosiaalista vuorovaikutustasi ja avaa uusia polkuja tapaasi ajatella, tuntea ja toimia yhdessä muiden kanssa. Tule kokemaan Aviomieskoulun vaikutus!

Aviomieskoulun parisuhdeklinikka miehille

Parisuhdeklinikka tarjoaa keskustelutukea ja psykologista näkökulmaa parisuhteessa ilmeneviin erilaisiin vaikeuksiin mm. kommunikoinnissa, läheisyydessä tai lasten kasvatuksessa. Miehille suunnatun parisuhdeklinikan tarkoitus on tukea, ohjata ja kannustaa miehiä keskustelemaan ja hakemaan tukipalveluita ajoissa puolisonsa kanssa. Parisuhdeklinikka avoinna sopimuksen mukaan.

Alkukartoitus miehille

Oman elämäntilanteen kartoittaminen yksin saattaa tuntua vaikealta. Mielessä voi olla paljon omaan hyvinvointiin, parisuhteisiin tai vaikkapa seksiin liittyviä kysymyksiä, joihin ei ole helppoa tarttua. Alkukartoitus auttaa sinua löytämään oikean suunnan. Se ei velvoita sinua osallistumaan muihin Aviomieskoulun palveluihin tai valmennuksiin. Alkukartoituksen jälkeen olet mukana myös Aviomieskoulun Matching -palvelussa, jos niin haluat. Mikäli Aviomieskoulun tai Hyppyrin palveluista ei löydy mieleistä juuri sinulle, yritämme etsiä sellaisen jostain muualta. Alkukartoitukseen voi tulla myös kumppanin kanssa.  250€ / 2 x 90min.

Alkukartoitus naisille

Aviomieskoulun alkukartoitus naisille on tarkoitettu heille, jotka etsivät elämänkumppania tai haluavat palauttaa uskonsa miehiin, lieventää miehiin liittyvää ahdistustaan tai päästä irti miehiin liittyvistä peloista. Toistuvat huonot kokemukset parisuhteista joko omassa tai lähipiirin elämässä tai muut epämiellyttävät ajatukset miehistä voivat haitata tai jopa kokonaan estää hyvän parisuhteen syntymisen. Alkukartoituksen avulla pääset mukaan myös Aviomieskoulun Matching -palveluun, jonka myötä saatat löytää toivomasi parisuhteen. Alkukartoituksen hinta 250€ / 2 x 90min.

Aviomieskoulun Matching -palvelu

Aviomieskoulun Matching -palvelun idea on löytää mahdollisia toimivia pareja niiden miesten ja naisten joukosta, jotka ovat käyneet vähintään Aviomieskoulun alkukartoituksen ja haluavat olla palvelussa mukana. Matching -palvelu on osa kaksivuotista valmennusta eli miehille, jotka osallistuvat Aviomieskoulun pitkään valmennukseen palvelu on kuukausimaksuton. Matching -palvelussa ei ole kuukausimaksua myöskään naisille eli käytyään alkukartoituksessa he ovat halutessaan automaattisesti palvelussa mukana. Jos olet kiinnostunut palvelusta ota yhteyttä!

Aviomiesdeitti vai Aviomiesreitti?

Aviomieskoulun toinen vuosi rakentuu elämäntilanteesi mukaan. Mikäli haluat vielä deittailla ja pitää parisuhdekanavat auki, valintasi on Aviomiesdeitti-palvelu. Sen avulla saat tukea ja opastusta parisuhdeasioissa. Voit pohtia mm. parisuhteeseen liittyviä ajatuksiasi, pelkoja ja toiveitasi sekä kehittää parisuhdetaitojasi. Mikäli taas olet jo sitoutunut, perheellinen tai muuten elämäsi parisuhdeasiat ovat vakiintuneet, voit valita Aviomiesreitti-palvelun. Siinä tähtäimessä ovat mm. kestävän parisuhteen luominen, vanhemmuus, kunnioittava kanssaeläminen ja tiedostavan yhdessäolon teemat. Käyntien määrä ja palvelun sisältö rakentuu yksilöllisesti.

Pojasta mieheksi: mikä on mun tyyli? Aviomieskoulun nuorten palvelu 12-17-vuotiaille pojille

Mieheksi kasvamisen polku on tasapainottelua oman herkkyyden, itsetunnon ja ympäristön sallivuuden välillä. Miehen malli saattaa puuttua joskus kokonaan ja nykypäivänä pojan mielikuvat miehestä muotoutuvat entistä enemmän mediasta saadun käsityksen perusteella. Vanhemmille ja lapsille suunnattu palvelu auttaa pohtimaan perheen yhteistä matkaa nuoruuden aallokossa.

Isän kanssa -palvelu. Vahvista ja kehitä yhteyttä lapseesi!

Mies, pohditko usein millainen on sinun ja lapsesi välinen suhde? Arveletko oman roolisi merkitystä vanhempana tai haluaisitko vahvistaa yhteyttäsi lapseen?  Nyt apua on tarjolla ja sinun ei tarvitse miettiä asiaa yksin. Aviomieskoulun Isän kanssa -palvelu on tarkoitettu isille ja lapsille iästä riippumatta. Isän ja lapsen suhde rakentuu varhain. Aivan samalla tavalla kuin äidilläkin, isän mielikuvat lapsesta jo raskausaikana muokkaavat omaa käsitystäsi siitä millainen vanhempi sinusta on tulossa. Suhde muotoutuu vähitellen ja muovautuu jatkuvasti ajan kuluessa. Koskaan ei ole siis liian myöhäistä vahvistaa isän ja lapsen välistä yhteyttä.

Abiomieskoulu

Ylioppilaille suunnattu viikonlopun mittainen päivävalmennus, jossa keskitytään omien voimavarojen palauttamiseen ja tulevaisuuden näkymien vahvistamiseen koulutuksen, työpaikan tai muiden haaveiden toteuttamiseksi. Kehon ja mielen rentouttaminen erilaisilla harjoituksilla ja sosiaalisen vuorovaikutuksen tuoma kannustava huolenpito vahvistavat nuoren aikuisen psyykkistä hyvinvointia ja minäkuvaa. Anna lahjaksi ylioppilaalle tai lähde kaverin kanssa kokemaan jotain uutta! Hinta: 460€. Aika ja paikka: Sopimuksen mukaan.

Välivuosivalmennus

Jäitkö ilman haluamaasi opiskelupaikkaa ja aiot pitää välivuoden? Aviomieskoulun Välivuosivalmennus auttaa saamaan enemmän irti tulevasta vuodesta. Muodostat itse tavoitteesi ja luomme niiden rinnalle Aviomieskoulun hengessä psyykkistä hyvinvointiasi edistävän ohjelman.  Hinta 1290€. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Flaviomieskoulu

Maahanmuuttajille suunnattu viikonloppuvalmennus, jonka tavoitteena on tukea kotoutumista uuteen kulttuuriin ja toimintaympäristöön vahvistamalla miesten psyykkistä toimintavalmiutta. Stressinhallinnan harjoittelu ja omien uskomusten tarkastelu sekä turvallinen tila puhua omia kokemuksia auki, luo myös mahdollisuuden arvioida palveluiden tarvetta jatkossa. Hinta 780€ + majoituskulut Aika ja paikka: Sopimuksen mukaan.

Sitoutumisklinikka

Sitoutuminen on vakava asia. Haluatko keskustella luottamuksellisesti ja hyväksyvästi tuntemuksistasi? Aviomieskoulun sitoutumisklinikka on suunnattu 18-30 -vuotiaille miehille ja heidän kumppaneilleen, yhteisen tai oman tulevaisuuden pohtimiseksi.